Dierenkliniek Blerick

Op Helling 1 te Blerick ligt onze inmiddels voor velen bekende kliniek. Neem hier een 3D kijkje in dierenkliniek Blerick.

Tel. 077-3823686 Email blerick@daphorst.com


Grotere kaart weergeven 


Dierenkliniek Blerick is geheel vernieuwd
Dierenkliniek Blerick is fors uitgebreid en geheel gerestyled. Het pand op Helling 1 is doorgetrokken naar het naastgelegen pand en hierdoor is een compleet nieuwe dierenkliniek gerealiseerd. U en uw huisdier worden ontvangen door onze paraveterinairen in een warme ontvangstruimte gelegen aan de Antoniusstraat. Naast de spreekkamer waar de onderzoeken plaats vinden is er nu ook de mogelijkheid om uw huisdier met behulp van digitale röntgen en echoscopie te laten onderzoeken. In de operatiekamer is gasanaesthesie en bewakingsapparatuur aanwezig, hetgeen borg staat voor een veilige operatie. De Beauty-en trimsalon staat onder leiding van gediplomeerd trimster Tessa van de Riet.
Gedurende de gehele dag is er in de Dierenkliniek Blerick een paraveterinaire aanwezig bij wie u terecht kunt voor het maken van afspraken en het ophalen van voer en medicijnen. Natuurlijk staan zij u ook graag te woord wanneer u met vragen zit over uw huisdier, voeding of medicatie. Als uw hond of kat een “maatje teveel” heeft kunt u bij ons terecht voor een gratis voedingsadvies en 1 op 1 begeleiding bij het afvallen en controleren van het gewicht. 

Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u op werkdagen terecht tussen 09:00 en 19:00 uur en op zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur. De Hill's dieetvoeders en de gangbare medicijnen hebben wij standaard op voorraad. Bijzondere medicijnen en speciale voersoorten zijn uiteraard op bestelling leverbaar. U ontvangt altijd 1 Petpunt per bestede Euro, waarmee u gratis spaart voor contante korting of een leuk kado voor uw huisdier.

Behandelingen en operaties gaan uitsluitend op afspraak. Wij kunnen op die manier de tijd dusdanig inplannen, dat we u en uw huisdier de aandacht kunnen geven die nodig is, zonder dat u te lang hoeft te wachten. Voor onze spreekuren kunt u dagelijks een afspraak maken. 

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons telefoonnummer 077-382 36 86 of per email: blerick@daphorst.com.

Graag tot ziens op de Helling.